Training bij de Zonnebergweg

20 apr. 2022

Vanavond is de training weer gestart vanaf stadsweide en bij de Zonnebergweg is afgelopen week de markering weer mooi bijgewerkt.

OLC’93 faciliteiten Marathon Enschede zondag 24 april.

20 apr. 2022

Evenals voorgaande jaren kunnen OLC leden + aanhang gebruik maken van de faciliteiten bij het Politiebureau in Enschede. We kunnen ons daar omkleden in een garage en nadien is er soep, broodjes en drinken voor iedereen.

Molenloop op 21 mei: OLC heeft nu een loop in het voorjaar en in het najaar

10 apr. 2022

De tweede Molenloop van de Ootmarsumse Lopers Club staat alweer voor de deur. Zaterdag 21 mei is het zover. Het lijkt nog maar zo kort geleden. En dat is het ook, want de eerste Molenloop was in september vorig jaar. De inschrijving gaat woensdag 13 april open.

Halve marathon Hengelo

9 apr. 2022

Afgelopen zondag was het eindelijk weer zover. De halve marathon van Hengelo ging door. Een aantal fanatieke OLC'ers liep mee. Lees hier het hele verhaal.

Training vanaf 20 april weer bij Stadsweide

5 apr. 2022

De training op de woensdag zal vanaf woensdag 20 april weer vanaf stadsweide plaatsvinden.

Jaarlijkse contributie

4 apr. 2022

Betaling contributie 2022 graag voor 1 mei. Voor de leden met automatische incasso wordt die deze maand afgeschreven.

Mooie opbrengst Tombola na winterdiploop

4 apr. 2022

De Tombola heeft een mooi bedrag opgebracht voor de vluchtelingen opvang Dinkelland.

OLC’ers komen uitstekend voor de dag bij ultraloop op Texel

29 mrt. 2022

Ivo Schreven uit Reutum en Hubert Klein Haarhuis uit Tubbergen hebben afgelopen zondag meegedaan aan de ultraloop de Zestig van Texel. Zoals de naam al zegt een wedstrijd over liefst 60 kilometer het hele eiland rond. De twee OLC’ers kwamen zeer goed voor de dag met scherpe tijden en schreven hiermee geschiedenis voor zichzelf en de club.

Trashrun 2 april

25 mrt. 2022

Loop jij ook mee tijdens de Trashrun waarbij we de straten in en om Ootmarsum schoonlopen.

Amsterdam Marathon en Teutolauf

25 mrt. 2022

Op dit moment hebben een aantal leden het initiatief genomen om de hele of halve Amsterdam Marathon te lopen. Hou je van een meer uitdagend parcour, dan is de Teutolauf wellicht meer geschikt.

Handige app voor hardlopers onderweg

22 mrt. 2022

Veiligheid is een belangrijk aspect bij hardlopen: een ongeluk zit in een klein hoekje: een boomwortel kan verraderlijk zijn (ik spreek uit eigen ervaring!), enkelverzwikking, struikelen, mogelijke hartproblemen, flauwvallen, etc, etc en voor je het weet, lig je op de grond met letsel. Uiteraard proberen we zoveel mogelijk gezamenlijk te lopen, zodat een helpende hand van een loopmaatje nooit ver weg is. Maar eerlijk is eerlijk: iedereen loopt wel eens alleen en ook dán kan er iets gebeuren.

Winterdiploop 2022

22 mrt. 2022

Na de winterdiploop wordt er een verloting georganiseerd, zodat wij als vereniging ons steentje bijdragen voor de verschrikkelijke situatie in Oekraïne.