OLC’ers komen uitstekend voor de dag bij ultraloop op Texel

29 mrt. 2022

Ivo Schreven uit Reutum en Hubert Klein Haarhuis uit Tubbergen hebben afgelopen zondag meegedaan aan de ultraloop de Zestig van Texel. Zoals de naam al zegt een wedstrijd over liefst 60 kilometer het hele eiland rond. De twee OLC’ers kwamen zeer goed voor de dag met scherpe tijden en schreven hiermee geschiedenis voor zichzelf en de club.

Trashrun 2 april

25 mrt. 2022

Loop jij ook mee tijdens de Trashrun waarbij we de straten in en om Ootmarsum schoonlopen.

Amsterdam Marathon en Teutolauf

25 mrt. 2022

Op dit moment hebben een aantal leden het initiatief genomen om de hele of halve Amsterdam Marathon te lopen. Hou je van een meer uitdagend parcour, dan is de Teutolauf wellicht meer geschikt.

Handige app voor hardlopers onderweg

22 mrt. 2022

Veiligheid is een belangrijk aspect bij hardlopen: een ongeluk zit in een klein hoekje: een boomwortel kan verraderlijk zijn (ik spreek uit eigen ervaring!), enkelverzwikking, struikelen, mogelijke hartproblemen, flauwvallen, etc, etc en voor je het weet, lig je op de grond met letsel. Uiteraard proberen we zoveel mogelijk gezamenlijk te lopen, zodat een helpende hand van een loopmaatje nooit ver weg is. Maar eerlijk is eerlijk: iedereen loopt wel eens alleen en ook dán kan er iets gebeuren.

Winterdiploop 2022

22 mrt. 2022

Na de winterdiploop wordt er een verloting georganiseerd, zodat wij als vereniging ons steentje bijdragen voor de verschrikkelijke situatie in Oekraïne.

Oekraïne actie

12 mrt. 2022

Ook OLC '93 draagt graag een steentje bij voor de Oekraïnse bevolking.

Estafettetraining

2 mrt. 2022

Geen routes voor a.s. zaterdag