Trailrun Stubaital

31 dec. 2022

Ga jij mee met deze trailrun naar Stubaital? Verwacht adembenemende uitzichten, vermoeide benen en een ongelofelijk gevoel van prestatie aan het einde van de STUBAI ULTRATRAIL.

Koscloop 7 januari 2023

24 dec. 2022

Vanaf nu kun jij je opgeven voor de Koscloop op 7 januari 2023.

Nieuwe clubkleding kan besteld worden

13 dec. 2022

YES, de nieuwe clubkleding kan besteld worden! Je kunt vanaf nu als OLC-lid nieuwe clubkleding aanschaffen. Het is een mooie hardlooplijn van Craft en deze bestaat uit een singlet, t-shirt, longsleeve en jacket.

Weihnachtsfest OLC bij ‘t Witte Peard

3 dec. 2022

Currywurst, heerlijke tulband, chocolademelk, Glühwein, wijn, bier en nog veel meer. Het zal ons aan niets ontbreken om de traditionele Weihnachtslauf tot een ouderwets OLC-feestje te maken.

Afscheid Korien en Anoek als trainer

28 nov. 2022

Woensdagavond stond de laatste training onder leiding van de zusjes Burink, Korien en Anoek, op het programma. Na enkele jaren deel te hebben uitgemaakt van de Technische Commissie, hebben de dames afscheid genomen van de lopers.

OLC in Weihnachts-sfeer

23 nov. 2022

Zij die er eerder bij waren, praten er nog over. De herinneringen zijn onuitwisbaar aan onze Weihnachtslaufen bij Heinz. En naarmate het langer is geleden, worden de verhalen mooier. Noteer alvast zaterdag 10 december in je agenda!

Tweede lustrum met recorddeelname in alle opzichten geslaagd

14 nov. 2022

Soms moet je gewoon geluk hebben. En dat hadden de deelnemers aan de tiende Springendalloop zaterdag. Want de weersomstandigheden waren eigenlijk te mooi om waar te zijn. Mede daardoor was deze lustrumloop in alle opzichten geslaagd. Behalve het fraaie weer kende de Springendalloop ook een record-aantal deelnemers.

Inschrijving midwinter marathon Apeldoorn geopend

14 nov. 2022

Op zondag 5 februari klinkt om 11.15 uur het startschot voor de 16,1 km (10 EM). Het zou leuk zijn als we ook dit jaar weer met een groot aantal OLC’ers hier van start gaan! Schrijf je dus snel in en laat het weten als je gezamenlijk er naar toe wilt.

Online inschrijving Springendalloop 2022 gesloten

10 nov. 2022

De online inschrijving voor de Springendalloop 2022 is zowel voor de wandelaars als de lopers gesloten. De wandeltocht begint om 13.30 uur, de hardlopers starten vanaf 14.00 uur. Start en finish zijn bij Hoeve Springendal aan de Brunninkhuisweg 3 te Ootmarsum. Tot zaterdag!

Veel animo voor tiende Springendalloop

6 nov. 2022

Het gaat de goede kant op met de inschrijving voor de Springendalloop. Er zijn op dit moment meer inschrijvingen dan ooit voor het evenement op zaterdag 12 november.

Help mee met de OLC de natuur een handje helpen

28 okt. 2022

Waarom zeg ik dit? Omdat we niet alleen lekker hardlopen op het altijd mooie Springendal maar we ook wel eens onze handen laten wapperen. Dat doen we jaarlijks op zogeheten Natuurwerkdagen.

Aanstaande zaterdag training vanaf Richard en Miranda

26 okt. 2022

Aanstaande zaterdag zijn er twee mooie routes uitgestippeld vanaf Richard en Miranda.