Foto's Molenloop 2024

10 jun. 2024

Het was weer een geslaagde editie van de Molenloop! Kon je er niet bij zijn, maar wel benieuwd naar een sfeerimpressie? Of heb je mee gedaan en wil je wel eens zien hoe je over de finish kwam? Bekijk dan hier het fotoalbum.

Met de rode sok van Bert Buddingh’ naar de top van de Alpe d’Huez

9 jun. 2024

Maandenlang keken ze er naar uit; maanden lang trainden ze er hard voor: en eindelijk was het donderdag 6 juni zover. Erna Buddingh’, haar dochters en andere familieleden en vrienden mochten de Alpe d’Huez op. Negen van hen op de fiets en vijf wandelend. En dat allemaal voor Bert Buddingh’ en het Koning Wilhelmina (kanker)Fonds. Bijna een jaar geleden overleed Bert aan de gevolgen van kanker. Dat zette Erna aan om mee te doen aan de jaarlijkse Alpe d’Huzes waarmee geld wordt ingezameld voor kankeronderzoek.

Ootmarsum steekt familie Buddingh’ hart onder riem voor Alpe d’Huzes

27 mei 2024

De gezichten spraken boekdelen zaterdag bij de Bert Buddingh’ Memorial. Zowel van Erna Buddingh’, haar kinderen en de rest van de familie, maar ook bij de vele deelnemers aan de Ootmarsumse Molenloop die dit jaar in het teken stond van Bert Buddingh’. Trots, vrolijk, blij, voldaan maar bij vlagen kwamen ook de emoties om de hoek kijken. Dat mocht want het ging per slot van rekening om een eerbetoon aan Bert Buddingh’ die vorig jaar juni overleed aan de gevolgen van kanker.

Giny Steggink loopt de Roparun

24 mei 2024

Afgelopen woensdag, voorafgaand aan de training was ze nog een beetje hyper, maar ze vertelde vol overgave en enthousiasme over haar fantastische ervaring. In het Pinksterweekeinde heeft ze met een team van haar werkgever, Heijmans, deelgenomen aan de ROPARUN. Lees hier meer.

Routes Molenloop 25 mei

19 mei 2024

De jaarlijkse Molenloop wordt dit jaar gehouden op zaterdag 25 mei. Een bijzondere editie dit keer want de Molenloop wordt opgedragen aan Bert Buddingh: oud-lid van de Ootmarsumse Lopers Club en oud-huisarts in Ootmarsum en omgeving. Hardlopers en wandelaars kunnen weer kiezen uit twee afstanden: 5 of 10 kilometer. De inschrijving gaat via inschrijven.nl.

Frans Wilbers rent de marathon van Leiden

14 mei 2024

Zondag 12 mei stond de marathon van Leiden gepland. Namens OLC '93 stond Frans Wilbers aan de start. Lees hier hoe het ging!

Pinksterbarbecue 18 mei

12 mei 2024

Ja hoor; de Pinksterbarbecue komt er weer aan! Het is een heel oude traditie binnen de OLC: de jaarlijkse Pinksterbarbecue. Zaterdag 18 mei is het weer zover. De Beekprik is het decor. Want dat is natuurlijk weer onze vertrouwde locatie voor de barbecue.

Schema Voorjaar richting Zomer 2024!

29 apr. 2024

Bekijk het nieuwe hardloopschema voor het voorjaar 2024. Als trainers hebben we weer een voor iedereen passend en gevarieerd programma in elkaar gesleuteld.

(halve) marathon van Enschede 2024

23 apr. 2024

Zondag 21 april stond de (halve) marathon van Enschede op het programma. Traditiegetrouw konden we weer voor en na de wedstrijd bij het politiebureau verzamelen. Er is in grote getale meegedaan door OLC’93. Wil je weten hoe dat ging?

Marathon Rotterdam 2024

22 apr. 2024

OLC'ers lopen mooie tijden op de marathon in Rotterdam! Lees hier meer.

Let op: woensdagtraining vanaf de Stadsweide

16 apr. 2024

Vanaf woensdag 17 april is de training weer vanaf de Stadsweide. Om 19.30 uur start de warming-up.

Er kan weer clubkleding besteld worden

16 apr. 2024

Er kan weer clubkleding besteld worden. Doe dit tijdig zodat je de kleding bij de aankomende wedstrijden kunt dragen.