Winterdiploop 17 februari

8 feb. 2024

Zaterdag 17 februari is het weer zo ver, de jaarlijkse Winterdiploop! We verzamelen en starten om 15.00 uur bij café Haamberg in Tilligte. Na het lopen komen we daar terug en is de uitreiking van de Winterdipkoning en Winterdipkoningin. Dit wijkt dus af van het reguliere schema. Zien we jou daar?

Een geslaagde Midwinter Marathon Apeldoorn

5 feb. 2024

Het was weer een ouderwets gezellige dag met 23 OLC-ers in een bus van Brookhuis naar Apeldoorn. Vertrek stipt om 9:00 uur vanuit Nutter. Om 11:15 uur vertrokken 14 lopers voor de 10EM. Een half uur later vertrokken 6 lopers voor de 25km Asselronde.

Nieuw hardloopschema

15 jan. 2024

De trainers hebben weer een nieuw schema samengesteld tot aan de hele of halve marathon van Enschede.

Bekijk het meteen of vind het op een later moment terug op onze website via het menu trainingen - hardloopschema's.

 

Foto's Koscloop

10 jan. 2024

Wil je nagenieten van de gezellige Koscloop? Bekijk ze in het fotoalbum.

Opgave Midwintermarathon Apeldoorn

3 jan. 2024

Geef je nog snel op voor de busreis en/ of het stamppotbuffet!

Een heerlijke oliebol en veel heil en zegen voor het nieuwe jaar

2 jan. 2024

En alweer hebben we een jaar achter de rug. Het nieuwe jaar zijn wij weer ‘ingetreden’.  Iedereen natuurlijk op zijn of haar manier. Na de laatste training van 2023 zaten we zaterdagmiddag nog even gezellig bijeen bij de kachel bij Richard van de Bölte. Voor de traditionele oudejaarsborrel én de al even traditionele oliebol van Richard; door hem zelf gebakken. Yvonne, Marga en anderen genoten met volle teugen van deze lekkernij.

Een mooi einde van een mooi, bijzonder en vooral ook sportief jaar met vele hoogtepunten. Laten we hopen dat we weer een mooi jaar tegemoet gaan met veel sportieve hoo...

Train jij mee voor een trailrun in de Alpen?

27 dec. 2023

Zin een een geweldige sportieve uitdaging in 2024? Train dan met ons mee! Doel: een trailrun wedstrijd in de Oostenrijkse Alpen… Geef je op voor de infoavond om meer te weten te komen over deze uitdaging.

Knobelen en tombola zorgen voor ouderwetse gezelligheid

17 dec. 2023

Ouderwetse gezelligheid en Gemütlichkeit; daarvan was zaterdagmiddag en -avond sprake bij het traditionele Midwinterfeest van de OLC. Het is allemaal niet zo moeilijk om het OLC’ers naar de zin te maken, zo werd wel weer duidelijk. Alle ingrediënten waren er.

Midwinterfeest van en voor de OLC

11 dec. 2023

Voor wie het nog niet weet: zaterdag staat het traditionele Midwinterfeest van de OLC op het programma. Oftewel een gezellige middag en vooravond met onder andere knobeln en de traditionele tombola. En dit jaar ook voor het eerst het open clubkampioenschap midwinterhoornblazen. Dat wordt gehouden tijdens een wandeling door en rond Ootmarsum. Geef je snel op!

KOSCLOOP 2024

9 dec. 2023

Geef je op voor de KOSC Loop op 6 januari! Je kunt deelnemen aan de 2,5 ,5 en 10 km. Deelname is gratis. Voor de organisatie is fijn dat je je vooraf via onderstaande link opgeeft. Start is dit jaar om 14.30 uur. Na de tijd hebben we de nieuwjaarsborrel voor alle OLC'ers in de KOSC kantine

Afstudeerproject: gratis ademgasanalyse

4 dec. 2023

Ik ben samen met 2 andere studenten voor mijn afstudeerproject bezig naar een onderzoek over hardloopschoenen met een carbonplaat. Hierin testen wij 2 verschillende schoenen met carbonplaat van het merk Saucony en een controle schoen doormiddel van een ademgasanalyse. Voor ons onderzoek zoeken wij nog een aantal proefpersonen die deel willen nemen aan dit onderzoek. Het onderzoek bestaat uit twee testen op twee verschillende dagen. Een maximaal test op een fiets en een looptest op de hardloopband. Bij beide testen wordt er ademgasanalyse gebruikt. Wil jij ons helpen afstuderen?

Midwinter Marathon Apeldoorn

29 nov. 2023

Sta jij ook aan de start van de Midwinter Marathon op 4 februari in Apeldoorn?