Let op: woensdagtraining vanaf de Stadsweide

16 apr. 2024

Vanaf woensdag 17 april is de training weer vanaf de Stadsweide. Om 19.30 uur start de warming-up.

Er kan weer clubkleding besteld worden

16 apr. 2024

Er kan weer clubkleding besteld worden. Doe dit tijdig zodat je de kleding bij de aankomende wedstrijden kunt dragen.

OLC'ers aan start van de Halve van Hengelo

8 apr. 2024

Afgelopen zondag 7 april was de 50e editie van de halve marathon van Hengelo. Ruim 1600 lopers stonden aan de start. De start en finish was weer in het mooie FBK stadion met veel toeschouwers. Het dweilorkest was ook weer present zodat de sfeer natuurlijk top was. De omstandigheden waren wel zwaar bij deze 50e editie. De zon scheen volop, waardoor het erg warm was en er stond ook nog een flinke wind (windkracht 4).

Jaarvergadering

8 apr. 2024

Een goede opkomst, een grote mate van betrokkenheid en enthousiasme in combinatie met mooie discussies. De jaarvergadering van de Ootmarsumse Lopers Club was er vrijdagavond een waar het bestuur en de leden met een goed gevoel op kunnen terugkijken. Er was veel goed nieuws te melden. Onder meer over het aantal leden dat zich de laatste jaren stabiliseert net onder de 200.

Steun OLC-lid Giny Steggink voor de Roparun

28 mrt. 2024

Dit jaar doe ik (Giny Steggink) met het team van Heijmans mee aan de Roparun. In estafettevorm lopen we met 8 hardlopers ruim 550km van Parijs naar Rotterdam in het pinksterweekend (zaterdag t/m maandag, incl. nachten). Dit allemaal voor 1 doel, geld inzamelen voor mensen met kanker, zodat hun leven – voor zover mogelijk – draaglijker kan worden gemaakt. Om ons te steunen kun je meedoen met de loterij van de Roparun.

De Bert Buddingh’ Memorial

11 mrt. 2024

De Bert Buddingh’ Memorial. Zo heet de vierde Ootmarsumse Molenloop die daarmee dit jaar een extra bijzonder karakter én naam krijgt. Het traditionele voorjaarsevenement van de Ootmarsumse Lopers Club op zaterdag 25 mei wordt opgedragen aan de vorig jaar in juni overleden oud-huisarts van Ootmarsum, Bert Buddingh’. Hij overleed op 68-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker.

Beginnerscursus vanaf 20 april

6 mrt. 2024

Lijkt hardlopen je leuk? Of ben je er afgelopen weken al aan begonnen, maar zou je het toch echt graag op willen pakken? Op zaterdag, 20 april starten we weer met een nieuwe beginnerscursus. Voor meer informatie, bekijk hier onze pagina over de beginnerscursus. Afgelopen jaren waren zeer succesvol, dus twijfel niet en neem contact op!

Vooraankondiging ALV 5-4-2024

5 mrt. 2024

Het bestuur nodigt je van harte uit voor de jaarvergadering op vrijdag 5 april 2024 om 20:00 uur. De jaarvergadering zal plaats vinden bij Twente Toer aan de Denekamperstraat 36, te Ootmarsum.

Winterdiploop 17 februari

8 feb. 2024

Zaterdag 17 februari is het weer zo ver, de jaarlijkse Winterdiploop! We verzamelen en starten om 15.00 uur bij café Haamberg in Tilligte. Na het lopen komen we daar terug en is de uitreiking van de Winterdipkoning en Winterdipkoningin. Dit wijkt dus af van het reguliere schema. Zien we jou daar?

Een geslaagde Midwinter Marathon Apeldoorn

5 feb. 2024

Het was weer een ouderwets gezellige dag met 23 OLC-ers in een bus van Brookhuis naar Apeldoorn. Vertrek stipt om 9:00 uur vanuit Nutter. Om 11:15 uur vertrokken 14 lopers voor de 10EM. Een half uur later vertrokken 6 lopers voor de 25km Asselronde.

Nieuw hardloopschema

15 jan. 2024

De trainers hebben weer een nieuw schema samengesteld tot aan de hele of halve marathon van Enschede.

Bekijk het meteen of vind het op een later moment terug op onze website via het menu trainingen - hardloopschema's.

 

Foto's Koscloop

10 jan. 2024

Wil je nagenieten van de gezellige Koscloop? Bekijk ze in het fotoalbum.