OLC in Weihnachts-sfeer

23 nov. 2022

Zij die er eerder bij waren, praten er nog over. De herinneringen zijn onuitwisbaar aan onze Weihnachtslaufen bij Heinz. En naarmate het langer is geleden, worden de verhalen mooier. Noteer alvast zaterdag 10 december in je agenda!

Tweede lustrum met recorddeelname in alle opzichten geslaagd

14 nov. 2022

Soms moet je gewoon geluk hebben. En dat hadden de deelnemers aan de tiende Springendalloop zaterdag. Want de weersomstandigheden waren eigenlijk te mooi om waar te zijn. Mede daardoor was deze lustrumloop in alle opzichten geslaagd. Behalve het fraaie weer kende de Springendalloop ook een record-aantal deelnemers.

Inschrijving midwinter marathon Apeldoorn geopend

14 nov. 2022

Op zondag 5 februari klinkt om 11.15 uur het startschot voor de 16,1 km (10 EM). Het zou leuk zijn als we ook dit jaar weer met een groot aantal OLC’ers hier van start gaan! Schrijf je dus snel in en laat het weten als je gezamenlijk er naar toe wilt.

Online inschrijving Springendalloop 2022 gesloten

10 nov. 2022

De online inschrijving voor de Springendalloop 2022 is zowel voor de wandelaars als de lopers gesloten. De wandeltocht begint om 13.30 uur, de hardlopers starten vanaf 14.00 uur. Start en finish zijn bij Hoeve Springendal aan de Brunninkhuisweg 3 te Ootmarsum. Tot zaterdag!

Veel animo voor tiende Springendalloop

6 nov. 2022

Het gaat de goede kant op met de inschrijving voor de Springendalloop. Er zijn op dit moment meer inschrijvingen dan ooit voor het evenement op zaterdag 12 november.

Help mee met de OLC de natuur een handje helpen

28 okt. 2022

Waarom zeg ik dit? Omdat we niet alleen lekker hardlopen op het altijd mooie Springendal maar we ook wel eens onze handen laten wapperen. Dat doen we jaarlijks op zogeheten Natuurwerkdagen.

Aanstaande zaterdag training vanaf Richard en Miranda

26 okt. 2022

Aanstaande zaterdag zijn er twee mooie routes uitgestippeld vanaf Richard en Miranda.

De Teutolauf van Roman

23 okt. 2022

Roman heeft ook meegedaan met de Teutolauf en daar wederom een mooi videoverslag van gemaakt. Asia heeft een rugzak met haar Oekraïnse vlag voor 29 km meegedragen tot vlak voor de finish en Roman deed de vlag om tijdens de prijsuitreiking.

Nieuw trainingsschema najaar 2022

21 okt. 2022

Het nieuwe trainingsschema staat online voor najaar 2022. Succes allemaal met het trainen richting de donkere dagen en de mid wintermarathon in Apeldoorn.

De Teutolauf door de ogen van Giny

19 okt. 2022

De bus vertrok iets later dan gepland. Onderweg kwamen we ook nog even in de file te staan en daardoor moesten de 29-km lopers snel het startnummer ophalen. Er kon nog kort worden ingelopen en opgerekt en vervolgens gingen we met z’n allen het startvak in. We waren dit jaar met een kleine groep voor de Waldlauf, namelijk André, Ivo, Daan, Assia en Giny.

De Teutolauf door de ogen van Margreet

19 okt. 2022

Een impressie van de 12,5 km van de Teutolauf door Margreet. Ben Graven, de nestor van de Teutolauf, had alles perfect geregeld en kon, tot ieders grote spijt, op het allerlaatste moment niet mee door familieomstandigheden. Hij heeft ons nog wel uitgezwaaid.

Gedenkwaardig weekeinde OLC bij Teutolauf en Amsterdam Marathon

17 okt. 2022

Het was een bijzonder weekeinde voor de Ootmarsumse Lopers Club. Want op twee achtereenvolgende dagen waren lopers actief: in het buitenland en in het binnenland.