Asia en Roman lopen Salomon Ultra Marathon Pirineu

4 okt. 2022

Asia en Roman hebben afgelopen zaterdag de Salomon Ultra Marathon Pirineu in Spanje gelopen. Een 42 km lange route met maar liefst 2.800 hoogte meters.

Zaterdag geen routes

28 sep. 2022

Voor deze week zijn er geen routes. De reguliere groep heeft een climaxloop op het programma staan en de groep die traint voor de Teutolauf worden geacht zondag mee te doen aan de Halve van Oldenzaal. Iedereen veel succes!

Inschrijving Springendalloop

27 sep. 2022

Voor zowel de wandelaars als voor de lopers is voor de inschrijving van de Springendalloop twee aparte evenementen aangemaakt. Zorg ervoor dat je je inschrijft op het juiste evenement. Hoe dat precies in zijn werk gaat lees je hier.

OLC'ers nodig als vrijwilligers voor Springendalloop

27 sep. 2022

Hou er rekening mee dat we een aantal OLC leden vragen als vrijwilliger op te treden tijdens de Springendalloop. Om welke letters van de achternaam het gaat lees je hier.

Robin Veldboer loopt voor het goede doel

27 sep. 2022

Zaterdag 24 september a.s. doet Robin mee aan de estafetteloop van de stichting Twente tegen Kanker. Een oproep aan elk lid om hem hierin te ondersteunen. Dit kan door met Robin mee te lopen of door te doneren.

Stem op OLC '93 - Rabo ClubSupport

23 sep. 2022

Breng nu snel je stem uit op onze mooie club tijdens de Rabo ClubSupport. Lees hier precies hoe je dit kan doen.

Routes voor zaterdag

21 sep. 2022

Alle vier routes voor aanstaande zaterdag staan weer online. Kijk op onze website en klik op "bekijk alle routes" om ze allemaal te bekijken.

Springendalloop 2022

20 sep. 2022

Hij geldt inmiddels als een klassieker tussen alle andere loopwedstrijden in de regio: de traditionele Springendalloop van de Ootmarsumse Lopers Club. Zaterdag 12 november is het weer zover; dan staat dit evenement alweer voor het negende jaar op het programma. De trouwe deelnemers weten wat ze deze dag kunnen verwachten: een prachtige loop door het vele natuurschoon van het Springendal in de herfsttooi.

Rabo ClubSupport

19 sep. 2022

Jouw stem is geld waard!

Zaterdagroutes

17 sep. 2022

Er zijn voor vandaag 3 routes gemaakt. Op het eerste ogenblik zie je er twee op de site staan, klik daarom op de button "Bekijk alle routes" om ze allemaal te kunnen zien.

Woensdagavondtraining vanaf De Mors

11 sep. 2022

In verband met het nu eerder donker worden heeft de TC besloten om vanaf a.s. woensdag op De Mors te trainen. Zorg dat je goed zichtbaar bent dus trek je veiligheidshesje aan en zorg dat je verlichting draagt.

Geen routes voor zaterdag

9 sep. 2022

Voor aanstaande zaterdag worden er geen routes opgesteld in verband met de estafettetraining.