Frans Wilbers rent de marathon van Leiden

14 mei 2024

Zondag 12 mei stond de marathon van Leiden gepland. Namens OLC '93 stond Frans Wilbers aan de start. Lees hier hoe het ging!

Geef je op voor de Molenloop op 25 mei

14 mei 2024

De jaarlijkse Molenloop wordt dit jaar gehouden op zaterdag 25 mei. Een bijzondere editie dit keer want de Molenloop wordt opgedragen aan Bert Buddingh’: oud-lid van de Ootmarsumse Lopers Club en oud-huisarts in Ootmarsum en omgeving. Hardlopers en wandelaars kunnen weer kiezen uit twee afstanden: 5 of 10 kilometer. De inschrijving gaat via inschrijven.nl.

Pinksterbarbecue 18 mei

12 mei 2024

Ja hoor; de Pinksterbarbecue komt er weer aan! Het is een heel oude traditie binnen de OLC: de jaarlijkse Pinksterbarbecue. Zaterdag 18 mei is het weer zover. De Beekprik is het decor. Want dat is natuurlijk weer onze vertrouwde locatie voor de barbecue.

Schema Voorjaar richting Zomer 2024!

29 apr. 2024

Bekijk het nieuwe hardloopschema voor het voorjaar 2024. Als trainers hebben we weer een voor iedereen passend en gevarieerd programma in elkaar gesleuteld.

(halve) marathon van Enschede 2024

23 apr. 2024

Zondag 21 april stond de (halve) marathon van Enschede op het programma. Traditiegetrouw konden we weer voor en na de wedstrijd bij het politiebureau verzamelen. Er is in grote getale meegedaan door OLC’93. Wil je weten hoe dat ging?

Marathon Rotterdam 2024

22 apr. 2024

OLC'ers lopen mooie tijden op de marathon in Rotterdam! Lees hier meer.

Let op: woensdagtraining vanaf de Stadsweide

16 apr. 2024

Vanaf woensdag 17 april is de training weer vanaf de Stadsweide. Om 19.30 uur start de warming-up.

Er kan weer clubkleding besteld worden

16 apr. 2024

Er kan weer clubkleding besteld worden. Doe dit tijdig zodat je de kleding bij de aankomende wedstrijden kunt dragen.

OLC'ers aan start van de Halve van Hengelo

8 apr. 2024

Afgelopen zondag 7 april was de 50e editie van de halve marathon van Hengelo. Ruim 1600 lopers stonden aan de start. De start en finish was weer in het mooie FBK stadion met veel toeschouwers. Het dweilorkest was ook weer present zodat de sfeer natuurlijk top was. De omstandigheden waren wel zwaar bij deze 50e editie. De zon scheen volop, waardoor het erg warm was en er stond ook nog een flinke wind (windkracht 4).

Jaarvergadering

8 apr. 2024

Een goede opkomst, een grote mate van betrokkenheid en enthousiasme in combinatie met mooie discussies. De jaarvergadering van de Ootmarsumse Lopers Club was er vrijdagavond een waar het bestuur en de leden met een goed gevoel op kunnen terugkijken. Er was veel goed nieuws te melden. Onder meer over het aantal leden dat zich de laatste jaren stabiliseert net onder de 200.

Steun OLC-lid Giny Steggink voor de Roparun

28 mrt. 2024

Dit jaar doe ik (Giny Steggink) met het team van Heijmans mee aan de Roparun. In estafettevorm lopen we met 8 hardlopers ruim 550km van Parijs naar Rotterdam in het pinksterweekend (zaterdag t/m maandag, incl. nachten). Dit allemaal voor 1 doel, geld inzamelen voor mensen met kanker, zodat hun leven – voor zover mogelijk – draaglijker kan worden gemaakt. Om ons te steunen kun je meedoen met de loterij van de Roparun.

De Bert Buddingh’ Memorial

11 mrt. 2024

De Bert Buddingh’ Memorial. Zo heet de vierde Ootmarsumse Molenloop die daarmee dit jaar een extra bijzonder karakter én naam krijgt. Het traditionele voorjaarsevenement van de Ootmarsumse Lopers Club op zaterdag 25 mei wordt opgedragen aan de vorig jaar in juni overleden oud-huisarts van Ootmarsum, Bert Buddingh’. Hij overleed op 68-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker.