Met de OLC naar Hannover!

Met de OLC naar Hannover!

Afgelopen jaren hebben we met een groep OLC’ers regelmatig marathons gelopen. Dit waren altijd bijzonder leuke weekenden, waar naast hardlopen ook gezelligheid centraal stond. Jullie hebben hier allemaal wel en beeld bij denk ik. 

Vorig jaar kwam bij de marathon van Rotterdam de gedachte naar boven dat het toch mooi zou zijn om zo’n weekend met een grotere groep OLC’ers te delen. Vandaar het initiatief om een marathon te kiezen, waarbij ook volop mogelijkheden zijn voor kortere afstanden. Hierbij is de keuze gevallen op de marathon van Hannover op 6 april 2025.

Gekozen kan worden voor de 10 km, de halve en de hele marathon en de marathon relay. Bij de marathon relay loop je met maximaal 6 personen een hele marathon. Een korte blik op de site leert dat de afstanden per persoon dan variëren van tussen de 4,5 en 9,4 km. Dus als je ook een keer het marathon gevoel wilt ervaren, maar op ziet tegen de lange afstand dan is dit een mooi alternatief.

Qua weekend denken we aan het volgende: Met de trein vanuit Bad Bentheim naar Hannover. Dit is een goede verbinding. Zaterdag heen en maandag weer terug, 2 overnachtingen derhalve. De eerste lopers hebben zich al aangemeld. Graag zouden we de groep verder uitbreiden.

Interesse? Laat het weten aan Paul Zwetsloot.

I.v.m. het reserveren van een hotel, hoor ik graag op korte termijn wie mee wil.

De organisatie van de weekenden komt veelal op dezelfde personen neer. Derhalve ook de oproep wie wil hier wat tijd voor vrijmaken? Meerdere handen maken het veel eenvoudiger!


Geplaatst op 30-09-2024

Terug naar overzicht