Feestelijke heropening Beekprik

Feestelijke heropening Beekprik

Vele handen maken licht werk. Dit gezegde gaat ontegenzeggelijk op voor de Beekprik. Want in de afgelopen weken is ons onderkomen op de parkeerplaats aan de Blauweweg flink onderhanden genomen. En dat was hard nodig ook. En het resultaat van de renovatie mag er zijn. Nieuwe leun-/zitbanken, de tafel is gerepareerd, de ijzeren onderdelen zijn geschilderd, een nieuwe zitbank en de ondergrond is met zand aangevuld. Kortom: we kunnen er weer jaren mee vooruit.

6,75 Club

De renovatie is mede te danken aan de 6,75 Club. Een geste in het kader van het 30-jarig bestaan van dit roemruchte gezelschap. De heren waren in 2002 ook verantwoordelijk voor de bouw van de Beekprik. Daarnaast was er goede medewerking en samenwerking met (aannemersbedrijf) Rob Warmes en zijn collega Hermann Blokhuis. Zij zorgden voor het vakmanschap. En natuurlijk moeten we ook Staatsbosbeheer niet vergeten. De eigenaar c.q. beheerder van het Springendal zorgde voor de materialen en grondstoffen.

Traktatie

Kortom: iedereen blij. Daarom ook gaan we de fraai opgeknapte Beekprik heropenen. We geven daar een officieel en vooral ook feestelijk tintje aan. Het bestuur van de OLC trakteert bij deze gelegenheid. De heropening is op zaterdag 26 oktober. ’s Middags om 16.00 uur. De training wordt speciaal hiervoor een uur vervroegd. Iedereen kan er dus bij aanwezig zijn en is daarbij ook van harte welkom. Noteer het in de agenda. Dus, tot dan.

De foto’s geven een impressie van de ‘nieuwe’ Beekprik.

Geplaatst op 16-10-2024

Terug naar overzicht