Inschrijving midwinter marathon Apeldoorn geopend

Inschrijving midwinter marathon Apeldoorn geopend

Zoals elk jaar staat de Midwinter Marathon in Apeldoorn weer op ons trainingsschema. Op zondag 5 februari klinkt om 11.15 uur het startschot voor de 16,1 km (10 EM). Het zou leuk zijn als we ook dit jaar weer met een groot aantal OLC’ers hier van start gaan!

Lijkt het jou leuk om (onder begeleiding van Boudewijn) gezamenlijk naar deze wedstrijd toe te trainen en heb je zin in een sportieve en gezellige dag in het eerste weekend van februari? Geef je dan snel op via de website.

Ook willen we kijken of we net zoals voorgaande jaren gezamenlijk vervoer kunnen organiseren. Stuur daarom Wytske Maat (wytskemaat@hotmail.com) een mail als je gezamenlijk die kant op wil, zodat we het aantal personen kunnen inventariseren. Let op, in verband met de ver uiteenlopende starttijden van de verschillende loopafstanden geldt het georganiseerde vervoer enkel voor de hierboven benoemde afstand (16,1 km).

Nog niet helemaal overtuigd? Misschien is de gedachte aan een heerlijk bord stamppot en een welverdiend biertje bij de Bölte het laatste zetje in de rug. Hier zullen we namelijk gezamenlijk deze mooie dag afsluiten!

 

Groeten,

Pascal Storck & Wytske Maat

Geplaatst op 14 nov. 2022

Terug naar overzicht