Prachtige Lustrum Estafetteloop “Happen & Stappen” Kan het allemaal nog beter?

Prachtige Lustrum Estafetteloop “Happen & Stappen” Kan het allemaal nog beter?

De eerste activiteit van het lustrumjaar zit er weer op en het was een dag waarop enthousiasme en blijdschap er van af spatten. 45 lopers gingen van start langs een route met stops bij onze belangrijke sponsoren. Met afwisselingen van fietsen en lopen hebben alle teams genoten tijdens de 30 km lange route. Dat genieten begon al vanaf de start, onder een stralend blauwe hemel, een hele aangename temperatuur en een fijn zomerbriesje. 

Bij de eerste stop bij ABO werden de lopers door Michel onthaald met een run door de imposante bedrijfshal en een tafel met prachtige hapjes. Gelijk raak dus! Tweede stop bij Haarhuis Generatoren, waar Ellen Haarhuis ontvangstdame was en waar heerlijke kwarkbollen van Het Broodhoes al lagen te wachten.

Dan door naar Tilligte voor een lekker fruitig hapje en vervolgens naar Warmes, waar Rob de deelnemers met koffie stond op te wachten en na een chocoladehap nog even trots de grote werkplaatsen in het mooie bedrijf liet zien. Verder naar Lohuis Las- en Constructiebedrijf voor een welverdiend sportdrankje op de picknickbank en doorknallen naar Wasserij Springendal. Bij welk hardloopevenement krijg je onderweg nou braadworsten? De volgende stop was het genieten van de eigengemaakte lekkere ham van Hoeve Springendal en op het laatst nog even een lekker borreltje met boerenjongens bij ons beeld van “De Loper” achter het heideveld van de Paardenslenkte.

Bij de finish bij de Beekprik werden de arriverende teams onder steeds toenemend applaus binnen gehaald. Met lachende gezichten, duimen omhoog en kreten als ‘Gaaf’, ‘Zo mooi’, ‘Schitterend’ en wat al niet meer werden de laatste stappen gezet. 

Aan de dorst kon snel wat gedaan worden en een bolvormig Nutters culinair hoogstandje werd gretig verorberd. Nagenieten in het avondzonnetje en nog steeds een fijn temperatuurtje. Uiteraard en geheel volgens OLC-traditie tot ver na zonsondergang.

We kunnen terugzien op een heel geslaagd lustrumevenement, niet alleen dankzij aan onze sponsors, maar ook dankzij de inzet van vele vrijwilligers van onze club en niet te vergeten de logistieke dienst door Borkent Montage en een voorfietser Wim Alink van de BFC-Ootmarsum.

De foto’s zeggen alles! Die zijn op onze website te bewonderen. Kan het dus nog beter? Dat wordt knap lastig! Maar als velen aangeven volgend jaar heel graag opnieuw deze loop willen meemaken dan moet daar maar eens over worden nagedacht.

Voor nu gaan we doordenderen. Een OLC-lustrum zonder feest kan gewoon niet. Dus over minder dan twee weken gaan we weer velen terugzien op een gezellig feest bij Rent and Event bij Kollie, (nog steeds Het Witte Peard genoemd). Op 17 juni vanaf 20:00 gaan we dus weer helemaal los!

Foto's van deze mooie dag zijn te vinden in het fotoboek.

Geplaatst op 6 jun. 2023

Terug naar overzicht