Pinkster barbecue

Pinkster barbecue

De hoogste tijd voor de Pinksterbarbecue

Twee jaar lang hebben we op Pinksterzaterdag op een houtje gebeten. Noodgedwongen vanwege Corona. Maar dit jaar zit er ook eindelijk weer eens vlees of vis aan het houtje. Want….. ja hoor, de Pinksterbarbecue gaat weer door. Dat zal ongetwijfeld goed nieuws zijn voor de liefhebbers van ouderwetse OLC-gezelligheid. Wie er ooit was, weet hoe het is. Wie er nog niet was maar zaterdag erbij wil zijn, die komt er wel achter. Laat je verrassen.

Vanouds
Hoe ook; iedereen is zaterdag natuurlijk van harte welkom. Ongeacht of je wel of niet hebt getraind. Want de training gaat natuurlijk wel gewoon door. Eerst de inspanning dan de ontspanning. Voor wie niet eerst traint; we beginnen rond kwart over vijf, half zes. Het programma is als vanouds.

Traktanten
De Pinksterbarbecue wordt dit jaar mogelijk gemaakt door een aantal OLC’ers dat hiermee vanwege zijn of haar verjaardag, of wat ook, trakteert. Dat zijn: Frans Wilbers, Richard Eertman, Rob, Lotte en Anne Warmes, Karel Bökkers, Jos Dijkhuis, Richard Blankenvoort, Jan Lohuis, Frank Huusken, Koert Weustink, Hanko van Giesen en ondergetekende. En met facilitaire en andersoortige hulp van menigeen. Waarvoor bij voorbaat dank.

De weersvoorspellingen zijn vrij goed. Dus: loat goan. Tot zaterdag.

Groet,

Alphons

Geplaatst op 1 jun. 2022

Terug naar overzicht