De Beekprik in de steigers

De Beekprik in de steigers

Wie goed heeft opgelet, heeft het vast wel gezien: De Beekprik staat figuurlijk in de steigers. Er is en wordt de laatste tijd aan ons onderkomen in het Springendal gewerkt, hard gewerkt.

En dat was geen overbodige luxe, want De Beekprik had een beetje last van de tand des tijds. De zit/leunbank was verrot en ook de steun van de tafel was dwars doormidden. Kortom; alle reden om de handen uit de mouwen te steken. En dat hebben de mannen van de 6.75 Club van de OLC gedaan. Zij stonden in 2002 aan de basis en ze voelen zich nog altijd verantwoordelijk. 

Dus de koe bij de horens gevat; en in overleg en samenwerking met Staatsbosbeheer is een plan van aanpak gemaakt. 
Daar is recent op een vrijdagmiddag een begin mee gemaakt. De oude, verrotte bank is vervangen door twee nieuwe, robuuste eikenhouten banken. 

Afgelopen vrijdag zijn ook nieuwe steunbalken aangebracht voor de tafel. Kortom, het werk schiet goed op. De vorderingen zijn goed zichtbaar. Maar we zijn er nog niet. Er resteren nog wat kleine werkzaamheden zoals het schilderen van de stalen onderdelen. Dat gaat binnenkort gebeuren. Dus nog even geduld voor de officiële en vooral feestelijke heropening van De Beekprik.

Zie hieronder een sfeerimpressie:

Geplaatst op 30-09-2024

Terug naar overzicht