Wedstrijden 2019

Springendalloop 2019- deel 2

Geniet nog even na met deze prachtige foto's gemaakt door Wieger Dam.

Hartelijk dank Wieger!

Springendalloop 2019

Op zaterdag 16 november jl. was het zover: onze eigen Springendalloop! Onder ideale weersomstandigheden werden er diverse afstanden gelopen in en om het prachtige Springendal. Iedereen heeft zichtbaar genoten. Dit alles mede dankzij de vele vrijwilligers!

Wil je nog eens dunnetjes nagenieten, bekijk dan hier het fotoboek.

Teutolauf

Op een mooie zaterdag in oktober zijn een groot aantal leden afgereisd naar onze oosterburen om daar deel te nemen aan de Teutolauf. Voor de één een bekend parcours terwijl het voor de ander een primeur was. Iedereen heeft zich de afgelopen maanden volop aan de soms (zware en pittige) training overgegeven en dat alles voor een goed eindresultaat!

Jongkindloop

Op 20 oktober jl. heeft er een afvaardiging van OLC deelngenomen aan de Jongkindloop in Lattrop. Het was een gezellig samenzijn van jong en oud en absoluut voor herhaling vatbaar!

Muhlenlauf Laar

Op 21 september zijn een aantal leden naar Laar in Duitsland afgereisd om daar de Muhlenlauf te lopen. Dit jaar onder zeer warme omstandigheden, ondanks dat zijn er veel prijzen meegenomen naar huis!

Marathon Enschede

Op 14 april liep een afvaardiging van OLC mee in de halve marathon van Enschede waarin weer enkele PR's zijn behaald!

Van harte proficiat met deze prestatie! Bekijk hier de foto's terug.

Foto's zijn gemaakt door Silvia Nolten.

Marathon Rotterdam

Op zondag 7 april hebben een aantal OLC'ers de Marathon in Rotterdam gelopen. Daarbij zijn ondanks de warmte diverse PR's gelopen. Iedereen van harte gefeliciteerd met deze prestatie!

Winterdiploop 2019

Op 23 februari jl was er een groot aantal leden aanwezig bij de Winterdiploop.

Bekijk hier de foto's.

Koscloop ( Rob Warmes)

Tijdens de Koscloop heeft Rob Warmes ook foto's gemaakt. Kijk en geniet!

KOSC- loop

Op zaterdag 5 januari 2019 organiseerde voetbalvereniging KOSC de traditionele KOSCLoop. Sommige lopers zijn in de prijzen gevallen; hartelijk gefeliciteerd met deze prestatie!