Overige foto's

Winterdiploop 2020

Op 15 februari jongstleden vond de Winterdiploop plaats waarin de Koningin en Koning werd uitgekozen. Hier kan je de foto's bekijken.

Teutolauf training

In de aanloop richting Teutolauf ziet menigeen goed af in de training. Kijk en huiver.. "de lijdensweg"bij Heinz.

Training Teutolauf

Deze kanjers zijn volop in training voor de Teutolauf 2019 die op 19 oktober a.s op het programma staat. Ga zo door en zet hem op!

Kidsrun Glazen Huis

Vanochtend vond onder grote belangstelling de KidsRun van Glazen Huis en OLC plaats. Veel opa’s en oma’s, ooms, tantes en ouders moedigden de kinderen aan.
Vooral in de jongste groepen was de animo groot. In totaal deden zo’n 70 kinderen mee. Voor de nummers 1-2-3 was er een heuse beker en iedere deelnemer kreeg een zakje chips en een medaille. Kees de Kikker moedigde de kinderen aan en ook was er een springkussen en een ballonnenclown. Iedereen heeft zich prima vermaakt!

Trashrun

Op zaterdag 22 juni jl. organiseerde OLC lid Bert Borken een heuse Trashrun.

Fartlektraining

Op 8 juni stond er een fartlektraining op het programma.  Niet iedereen is fan van deze trainingsvorm. Onder onze leden zijn een aantal "die hards" die de uitdaging aangingen. De foto's zijn gemaakt door Erwin Olde Engberink. 

Pinksterbarbecue 2019

Op zaterdag 8 juni vond de traditionele Pinksterbarbecue plaats. Het was ouderwets gezellig met lekker eten en een drankje.

Huldiging jubilarissen

Tijdens de jaarvergadering op 12 april jl. zijn een aantal leden in het zonnetje gezet vanwege hun jubileum lidmaatschap. Allen die aanwezig waren ontvingen van de voorzitter een mooi OLC speldje en een bos bloemen.

Eindejaarsloop

Op zaterdag 22 december stond de eindejaarsloop op de agenda. Deze werd traditiegetrouw afgesloten bij Harry en was een editie om niet snel te vergeten!

 

Culinaire Springendalloop

Op 24 november jl. organiseerde de Hobbelclub en de TC een prachtige culinaire loop.

 

September OLC training 2012

Zo maar een OLC zaterdagtraining op een mooie zaterdag in september 2012. Heerlijk door de Essen en later langs het kanaal. Met dank aan fotograaf Christiaan van Benthem.

Zwei Seen Lauf juni 2012

Weekendtrip naar Tannheim met deelname aan de ZweiSeen Lauf op 9 juni 2012.

Pinksterbarbecue 2012

Zeer geslaagde Pinksterbarbeque. Mooiste weer van de wereld en gezellige sfeer. Eten was perfect, met veel dank aan de organisatoren.

Training de Mors maart 2012 (Ben Graven)

Laatste OLC training op de Mors, winterseizoen 2011-2012, dd 28 maart 2012.