Weihnachtsfest OLC bij ‘t Witte Peard

Weihnachtsfest OLC bij ‘t Witte Peard

Currywurst, heerlijke tulband, chocolademelk, Glühwein, wijn, bier en nog veel meer. Het zal ons aan niets ontbreken om de traditionele Weihnachtslauf tot een ouderwets OLC-feestje te maken. Na een onderbreking van enkele jaren als gevolg van Corona sluiten we het sportieve jaar af op zaterdag 10 december. Dat gebeurt echter niet zoals we dat al vele jaren gewend zijn bij Heinz. We blijven dit keer heel dicht bij huis; in Ootmarsum zelfs. We zijn namelijk te gast bij ’t Witte Peard aan de Denekamperstraat.

Hele café
Daar hebben we het hele café met terras, barbecue en open vuur geheel tot onze beschikking. En we komen daar ook samen als we om 14.00 uur aan onze training beginnen. Want er moet natuurlijk nog wel even getraind worden. Niet te ver en in de ontspanningsmodus natuurlijk. Het accent ligt die dag op wat er aansluitend op het programma staat. Dat zal vanaf ongeveer 15.15 á 15.30 uur zijn.

Dan kan iedereen terug zijn en voor wie níet gaat trainen die is dan vanaf dat tijdstip van harte welkom bij ’t Witte Peard. Dat speciaal voor deze gelegenheid helemaal in kerstsfeer is versierd.

Knobelen
En wat staat er dan op het programma? Ja, van alles en nog wat. Als het maar gezellig is. In elk geval gaan we knobelen zoals we dat enkele jaren geleden ook hebben gedaan. Wie daar bij is geweest heeft daar ongetwijfeld zijn of haar plezierige herinneringen aan. En voor de rest laten we ons verrassen.

Voor de goede orde: de catering in de vorm van Currywurst en aanverwante lekkernijen neemt het bestuur voor zijn rekening. De gasten betalen wel zelf de drankjes. En natuurlijk is het handig om wat losse eurootjes mee te nemen voor het knobelen.

Opgave
Om te weten hoeveel mensen er komen, vragen we jullie om je op te geven als je komt. Dat kan door een mail te sturen naar: website@olc-93.nl Dan weten we waar we rekening mee moeten houden. Dus doe dat zo spoedig mogelijk, het liefst dit weekeinde nog.

Met een vriendelijke groet en tot zaterdag!
Namens het Knobelcomité,


Alphons!


Geplaatst op 3 dec. 2022

Terug naar overzicht