Springendalloop komt eraan: zaterdag 13 november

               

Het kan weer. We mogen weer lopen in groepsverband. En dat betekent dat na de Molenloop de Springendalloop dit najaar ook weer kan doorgaan. Goed nieuws dus. Nadat het evenement vorig jaar vanwege de Corona-beperkende maatregelen noodgedwongen moest worden geschrapt kunnen we ons weer opmaken voor de negende editie. En daar zijn we als organisatiecommissie heel erg blij mee.  

Traditiegetrouw wordt de Springendalloop op de zaterdag ná de Koale Karmis gehouden. En dat is dit jaar op 13 november. Het recept is als vanouds: meedoen aan de Springendalloop betekent namelijk vooral genieten van het lopen en van de prachtige natuur in het Springendal. Het gaat allesbehalve om de snelheid ofschoon iedereen die dat wil natuurlijk wel zo snel mogelijk kán lopen. Er is wel tijdwaarneming maar er worden geen tijden geregistreerd.

Er staan als vanouds drieafstanden op het programma: 5, 10 en 15 kilometer. Er is een maximum aan het totaal aantal deelnemers; de inschrijving stopt bij 500. Dus wacht niet te lang. En na afloop is er weer volop gelegenheid om in alle gezelligheid met elkaar na te praten. Zaterdag 13 november dus de Springendalloop; noteer de datum en hou er alvast rekening mee.

De organisatiecommissie!Geplaatst op 4 okt. 2021

Terug naar overzicht