Nieuws

Terug

Springendalloop genomineerd!

In januari wordt weer het Sportgala van Dinkelland georganiseerd. Op deze avond zal bekend gemaakt worden, wie er van de Dinkellanders het best  gepresteerd heeft het afgelopen jaar. Een deskundige jury kiest dan de sportman, sportvrouw, sportploeg, jeugdsportploeg en sporttalent van het jaar. Sinds kort is daar nog een prijs aan toegevoegd: de sportwaarderingsprijs.

Deze prijs is in het leven geroepen voor een evenement met een grote maatschappelijke waarde binnen onze gemeente, waarbij een grote groep vrijwilligers het evenement mede mogelijk hebben gemaakt. En we zijn er eigenlijk wel een beetje trots op, dat onze eigen Springendalloop dit jaar voor een nominatie in aanmerking is gekomen!

Het bestuur en de leden van de Springendalloop commissie nodigen je uit bij dit sportgala aanwezig te zijn en alle steun aan deze nominatie te geven. Want de spanning is groot. Het jaarlijkse sportgala wordt gehouden in de hal van het gemeentehuis en de uitreikingen worden afgewisseld met optredens van lokale beroemdheden.

Het is een mooie gelegenheid om samen terug te kijken op een mooi sport/jubileumjaar.  De nominatie is al een hele waardering en hopelijk kunnen we de avond afsluiten als winnaar van de Sportwaarderingsprijs.

 

Tijdstip: vrijdag 11 januari

Locatie: Gemeentehuis Dinkelland in Denekamp

Aanvang: 20.00 uur (zaal open 19.30uur).