Nieuws

Terug

Rabo Clubkas Campagne: stem op OLC!

Rabobank Twente Oost draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Twente Oost stelt voor dit jaar € 150.000,- beschikbaar!

Ook OLC’93 doet mee aan de Rabo Clubkas Campagne!

Van dinsdag 19 maart tot en met zondag 7 april mogen klanten van Rabobank Twente Oost drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 150.000,- te delen door het totaal aantal uitgebrachte stemmen.

OLC ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Het is voor OLC belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor de investering in veiligheid en zichtbaarheid tijdens trainingen, de ondersteuning van de beginnersgroep en de inmiddels bekende kidsrun tijdens het Glazen Huis.

Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan OLC tijdens de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Twente Oost. Kijk voor meer info over de Rabo Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/twenteoost. Bedankt voor jouw steun!

Met vriendelijke groeten,

Namens het bestuur,

 

Robin Veldboer

Penningmeester OLC’93