Nieuws

Terug

Prijsuitreiking mooiste taarten Springendalloop

Afgelopen zaterdag was er weer onze jaarlijkse Springendalloop bij Hoeve Springendal. Wederom was het een groot succes, mede dankzij de gastvrijheid van de familie Brunnikhuis. Het was een prachtige dag om van één van de routes op het kleurrijke Springendal te genieten. Na de finish was er zoals gebruikelijk voor elke deelnemer een kop koffie/thee en een heerlijk stuk taart.

Ook dit jaar zijn er weer prachtige en overheerlijke taarten gebakken. Natuurlijk is er altijd veel aandacht voor de mooiste taart. De kunststukjes waren ook dit jaar niet weg te denken. Bijzonder was de grote vraag naar de bokkenpootjestaart, of dat door het item van Expeditie Oost kwam, is natuurlijk gissen maar er zou wel eens een connectie kunnen zijn. Alle taartenbakkers, hartelijk dank voor jullie inzet!

De prijswinnaars van de 2019 editie zijn:

1e prijs: Jos Horsthuis

2e prijs: Rosan Olde Engberink

3e prijs: Angelique Sijben uit Enschede, die spontaan een prachtige taart aanleverde.

Er waren 2 taarten die buiten mededinging meededen. De roze toefjestaart van Manon, onze winnares van 2 edities, en de bostaart van Yogarani Tromp uit Gramsbergen. Toch onwijs leuk voor de inspiratie!

 

De prijsuitreiking is gepland op 7 december a.s. direct na de Heinzloop, rond 17.00 uur natuurlijk bij Zum Lonsberg (beter bekend als Heinz).

Namens,

Silvia Nolten