Ouderwets Midwinterfeest

Ouderwets Midwinterfeest

Ouderwets Midwinterfeest OLC op 16 december: wees erbij!


Heinzlauf, Knobelfest, Weihnachtsfest; zomaar wat namen onder welke paraplu we als OLC’ers sinds mensenheugenis in december een feestelijk samenzijn hebben. We hebben daarmee heel wat – mooie – herinneringen gemaakt. Eerst bij Zum Lönsberg en vorig jaar voor het eerst bij ‘t Witte Peard c.q. de uitvalsbasis van Twente Toer van Roderik aan de Denekamperstraat.

En zoals jullie wel weten; als er in Ootmarsum één keer iets wordt georganiseerd dan is het al een traditie. Dus gaan we daarmee op deze voet en op deze locatie verder. En wel op zaterdag 16 december, onder de naam: Midwinterfeest van de OLC. Hiermee wordt de lading van deze middag beter gedekt.

Midwinterhoornblazen
Want we gaan deze traditionele bijeenkomst wat meer aankleden: het wordt een middag en vooravond vol verrassingen, met voor elk wat wils en vooral veel gezelligheid. Om te beginnen: er is deze middag géén training. In plaats daarvan gaan we met z’n allen wandelen. Door Ootmarsum en directe omgeving. Onderweg zijn er enkele stops waarbij we ons hart kunnen versterken met een borrel, Glühwein of anderzins.  Ook staat tijdens deze wandeltocht het open clubkampioenschap midwinterhoornblazen op het programma. Jaja, iedereen kan zijn of haar kunnen laten horen. Een deskundige jury bepaalt de uitslag.

Currywurst
De wandeling begint om 14.30 uur; we lopen in verschillende groepen. Het is de bedoeling dat iedereen tussen 16.00 en 16.30 uur weer terug is bij ‘t Witte Peard waar de rest van het programma wordt afgewerkt. De kachel brandt, er is warme chocolademelk met ouderwetse tulband, de Currywurst en schaslick ontbreken niet evenals andere hartige lekkernijen én er zal spektakel zijn als we traditiegetrouw gaan knobeln om prachtige prijzen. En daarna volgt dan nog voor de liefhebbers onze tombola. Dus zorg voor wat losse eurootjes. Tussen de bedrijven door is er een extra verrassing. Kortom: zorg dat je erbij bent. Anders mis je heel wat.

Aanmelden
Kortom: iedereen is hierbij van harte uitgenodigd. Hou er rekening mee, zet het in de agenda en kom die 16e december naar het Witte Peard. Vanuit organisatorisch oogpunt is het handig om te weten hoeveel mensen er komen. Laat het even weten als je komt en stuur een mail met bevestiging naar website@olc-93.nl.  Opgeven kan tot en met woensdag 13 december a.s.

Geplaatst op 24 nov. 2023

Terug naar overzicht