OLC'ers schrijf je in voor de Molenloop!

De verwachtingen waren best wel redelijk hoog gespannen. Na de eerste Molenloop vorig jaar met 129 deelnemers zou de deelname dit jaar wellicht groter zijn. Temeer ook omdat we kozen voor de maand mei in plaats van september. Maar de realiteit is anders; het aantal inschrijvingen laat tot nog toe best wel wat te wensen over.

Daarbij signaleren we als organisatie dat het aantal OLC-leden dat heeft ingeschreven niet bijster groot is. We hadden op meer gehoopt. En wellicht wordt dat ook nog de werkelijkheid. Want de inschrijving is nog tot en met komende zondag open.

Vanaf deze plek doen we een beroep op de OLC’ers. Voor wie zich nog niet heeft ingeschreven; doe het alsnog. We kunnen jullie sowieso goed gebruiken. Blijft het aantal deelnemers op een teleurstellend aantal steken dan moeten we als organisatie vaststellen dat de animo te weinig is. En gaat de Molenloop niet door. Helaas. 

Dus OLC’ers, en anderen, ga naar de site en schrijf je in. Voor de 5 of de 10 kilometer door de prachtige omgeving van Ootmarsum. Maandag maken we de definitieve balans op.

Met een hartelijke groet van de organisatie.

Geplaatst op 13 mei 2022

Terug naar overzicht