Nieuws

Terug

Oktoberfest OLC smaakt naar meer

‘Horen we daar echt Tiroler-muziek’? De verrassing was zaterdagmiddag van de gezichten af te lezen toen twee muzikanten spelend op hun harmonica’s naar de Beekprik trokken. De stemming zat er al in maar kreeg dank zij de Tiroler-muziek een extra dimensie.

Vrolijk lachende gezichten, gezelligheid, vers schuimend bier en originele Duitse Cyrry-wurst: zo zag zaterdagmiddag het Oktoberfest van de OLC er uit. Wederom een activiteit in het zilveren jubileumjaar van de OLC  waarop we met plezier en een goed gevoel kunnen terugkijken.

Een groot aantal OLC’ers was van de partij maar de Denekampse zustervereniging Dionysos was goed vertegenwoordigd. De meesten zelfs in toepasselijke kleding. Ook aanwezig waren diverse vrijwilligers die door het jaar heen allerlei hand- en spandiensten verlenen bij der organisatie van wat dan ook bij de OLC. Ook enkele sponsors hadden gehoor gegeven aan de uitnodiging. En niet te vergeten de oud-bestuursleden Thea Schulten en Ine Kamphuis die na een training voor de Springendalloop toevallig langskwamen en even kwamen kijken wat er gebeurde. Voor ze het wisten stonden ze met glas wijn in de hand gezellig mee te doen.

Gezellig
En zo ontstond er na een loopje van een uur over het Springendal een gezellig Oktoberfest. Alle ingrediënten waren aanwezig tot Curry-wurst toe. En het recept voor een feest kennen de OLC’ers inmiddels wel. Er gingen zelfs stemmen op om van het Oktoberfest een jaarlijks evenement te maken. Dat zou zo maar eens kunnen…

Culinaire Loop
We maken ons nu op voor het volgende jubileum-evenement: op zaterdag 24 november staat de Culinaire Springendalloop op het programma voor de leden. De organisatie is in handen van de Hobbelclub van zaterdagmorgen. De dames hebben beloofd daar een spannend culinair avontuur van te maken. En hen kennende, is dat hen wel toevertrouwd. Nadere mededelingen volgen nog maar het is goed om de dag en datum alvast te noteren in de agende: zaterdag 24 november. We beginnen om 14.00 uur bij camping De Bronnen van Richard van De Bölte. En daar eindigen we ook weer. Bedoeld voor hardlopers en wandelaars.

Oktoberfest OLC smaakt naar meer