Oekraïne actie

Oekraïne actie

We hebben allemaal de verschrikkelijke gebeurtenissen in Oekraïne de afgelopen dagen in allerlei media kunnen volgen. Om de bevolking daar te helpen zijn er diverse inzamelingsacties gestart. Ook als vereniging OLC’93 hebben we behoefte om een steentje bij te dragen.

Afgelopen zaterdag heb ik voor aanvang van de training aan de aanwezige leden gevraagd of er ideeën zijn hoe we een en ander op een eenvoudige manier vorm kunnen geven.

Na enkele ideeën te hebben besproken hebben we als Bestuur van OLC besloten om tijdens onze eerste gezamenlijke activiteit, de Winterdiploop op 26 maart 2022, bij Koapman in Tilligte een verloting / tombola te houden.

Hiervoor hebben we uiteraard prijzen nodig. We stellen voor dat ieder deelnemend lid die middag een prijs inbrengt. Dit hoeft geen kostbaar artikel te zijn maar ook geen “rommel”. We denken aan een prijs met een waarde van minimaal 5 tot 10 euro. Ook zijn er wellicht leden die goede contacten hebben met bedrijven en daar een aantal prijzen kunnen losweken.

OLC leden die die zaterdagmiddag niet aanwezig kunnen zijn kunnen uiteraard ook prijzen inbrengen of een geldbedrag toezeggen via een wel aanwezig OLC-lid.

Indien we met ongeveer 40 leden aanwezig zijn die middag en gemiddeld voor 10 euro aan loten kopen zouden we met een aanvulling uit de clubkas toch het mooie bedrag van 500 euro bijeen moeten kunnen brengen voor dit goede doel.


Namens het Bestuur van OLC’93

Jos Dijkhuis

Geplaatst op 12 mrt. 2022

Terug naar overzicht