Nieuws

Terug

Nieuwsbericht rondom de coronacrisis

Beste OLC’93 leden,

We leven nu al enkele weken in een andere wereld dan we ons ooit hadden voorgesteld. Niet overal gaan en staan waar we kunnen, geen theater, horeca, voetbal enz.

Gelukkig kunnen een aantal dingen nog wel. Wij mogen nog boodschappen doen, buiten fietsen en wandelen. Ook kunnen we onze geliefde hardloopsport nog beoefenen. Ik heb de afgelopen weken gezien dat ook velen van ons dit nog met veel plezier doen. Als vereniging kunnen en mogen we geen gezamenlijke trainingen of activiteiten organiseren. Maar als individueel lid kan er nog veel. Zo zie ik elke zaterdagmiddag op allerlei verschillende tijdstippen OLC leden in 2 tallen vertrekken vanaf De Beekprik om een training in de prachtige natuur af te werken. Ook op de woensdagavond zijn er nog verschillende leden actief op “ons” parcours op de Es. Hulde hiervoor.

Natuurlijk hopen we weer spoedig iets samen te kunnen doen maar onze gezondheid (en dat van anderen) gaat natuurlijk boven alles en we zullen netjes de regels van de regering en het RIVM opvolgen.

Omdat er de komende maanden waarschijnlijk geen enkele wedstrijd of trimloop kan worden georganiseerd en om toch nog enige structuur in de training aan te brengen hebben we als bestuur een hardloopschema opgesteld. Het zou mooi zijn om dit schema, al dan niet samen met een loopmaatje, af te werken. Voor de zaterdagtraining zal ik aan Frans Wilbers vragen om weer een mooie route op de site te laten plaatsen zodat we weer langs alle mooie plekjes in en om Ootmarsum komen.

Voor nu wens ik een ieder veel gezondheid toe en let goed op elkaar!


 

Namens het bestuur OLC’93

Jos Dijkhuis, voorzitter.