Nieuws

Terug

Nieuws van de bestuurstafel december

We hebben onze laatste bestuursvergadering van 2019 gehad. We hebben de laatste nieuwtjes voor jullie op een rijtje gezet:

Zaterdag 28 december kunnen jullie vanaf 16:00 uur bij de Bölte het bestelde veiligheidshesje ophalen.

Zaterdag 4 januari 2020 is er weer de jaarlijkse K(r)oscloop. Start is om 14:00 uur bij het Kosc complex. Je kunt je inschrijven middels dit formulier. Na de loop is onze “Nieuwjaarsreceptie” in de kantine.

Vrijdag  10 januari 2020 is het sportgala van de Gemeente Dinkelland. Zoals jullie misschien al wel gehoord hebben is er een OLC loper genomineerd! De zaal van het Gemeentehuis te Denekamp is om 19:30 uur open en de uitreiking begint om 20:00 uur. Iedereen is welkom.

Zaterdag 18 januari 2020 staat de Nieuwjaarsloop bij Harry van der Heiden gepland, hou de website in de gaten voor verder informatie.

Op zondag 2 februari 2020 is er weer de Midwintermarathon in Apeldoorn, verdere info volgt van de organisatie. De springendalloop was wederom een groot succes, dank aan alle vrijwilligers, betrokkenen en organisatie. Een evenement op trots op te zijn!

Zoals reeds eerder aangegeven stopt Robin Veldboer na de laatste ledenvergadering als penningmeester. Weet je iemand, vraag hem of haar of lijkt het jou iets. Geef het aan bij het bestuur.

Voor 1 maart 2020 wordt de contributie geïnd. Voor diegene die geen automatische incasso heeft afgegeven “zouden jullie willen zorg dragen voor een tijdige betaling” dank hiervoor.

Om alvast in je agenda te noteren:
De algemene ledenvergadering staat gepland op donderdag 2 april 2020.

Rest ons jullie een goed, gelukkig en gezond 2020 te wensen.

Met sportieve groet,
Bestuur OLC’93