Nieuws

Terug

Nieuwe startersgroep voor 5 km

Na het geweldige succes in 2016 start OLC binnenkort met een nieuwe startersgroep voor de 5 km!
Wil je graag beginnen met hardlopen of ben je al begonnen en heb je een steuntje in de rug nodig of vind het alleen lopen maar saai? Aarzel niet langer en train mee met de clinic. Dan loop je eind juni een verantwoord en met plezier de 5 km.

Waar en wanneer
De clinic start op zaterdag 13 april a.s bij de Beekprik in het prachtige Springendal en eindigt op zaterdag 29 juni a.s. Elke woensdag en zaterdag trainen we om uiteindelijk binnen drie maanden een onafgebroken 5 km te kunnen hardlopen.  Om het nog uitdagender te maken sluiten we de clinic af met een 5 km wedstrijd die ergens in de regio wordt gelopen. De trainingen vinden plaats in en rondom Ootmarsum.

Voor wie
Voor de beginnende of al iets ervaren loper.

Wat leer je
Tijdens de clinic is aandacht voor materiaal, techniek, houding, conditie en uithoudingsvermogen. Het doel is om verantwoord en vooral met plezier 5 km te lopen. Na de clinic train je door voor onze eigen Springendalloop in november 2019 en kan je daar wellicht je eerste PR lopen!

De clinic gaat van start bij voldoende aanmeldingen ( minimaal 10-12 ). Wacht niet langer en geef je direct op door hier te klikken. 

Voor meer informatie nodigen wij je van harte uit op de informatieavond op 26 maart 2019 om 19.30 uur in de kantine van ABO B.V. te Ootmarsum.

Nieuwe startersgroep voor 5 km