Nieuws

Terug

KOSCloop

Op zaterdag 5 januari 2019 organiseert de voetbalvereniging KOSC weer de traditionele KOSC-Loop. Dit jaar bieden zij de mogelijkheid om je vooraf in te schrijven!  
Zie hiervoor het  inschrijfformulier.

In januari 2019 zal een geheel nieuwe commissie de bekende KOSC-Loop voortzetten met hier en daar enkele aanpassingen. Voor KOSC-leden, maar ook voor de regionale prestatielopers en recreatieve sporters is dit een mooie gelegenheid om de conditie na de Kerst en de jaarwisseling te testen en/of weer op peil te brengen. De afstanden zijn 2,5 – 5 – 10 km. De looproute voor  de 5 en 10 km is dit jaar aangepast.

Het startschot wordt om 14.00 uur gegeven. Na-inschrijving is die middag uiteraard ook nog mogelijk tot uiterlijk 13.30 uur. Deelnemers t/m 18 jaar zijn gratis, vanaf 19 jaar betaal je €3,--

DOE MEE, als:
 -je je conditie wilt testen en na de winterstop weer fit wilt starten;
 -je met een goede conditie die avond bij het prinsenbal wilt zijn;
 -je voor de gezelligheid kiest, met na afloop een lekker bord snert of een broodje worst;

Ook dit jaar zijn er voor de diverse afstanden leuke prijzen te winnen. Voor de jeugd van 9 t/m 15 jaar zijn er prijzen in elke leeftijdsgroep beschikbaar. De prijsuitreiking is direct na afloop in de sfeervolle KOSC-kantine. Bovendien is er voor iedere deelnemer een bord snert of broodje worst.

Graag zien we jullie allemaal op zaterdag 5 januari aan de start bij ‘n Tooslag. De organisatie gaat uiteraard uit van een groot aantal deelnemers.

Klik voor het vooraf inschrijven op bijgaande link naar het inschrijfformulier.

De organisatie:
Jan Oude Hengel
Raymond Brunninkhuis
Bart Veelers
Rainier Veldboer
Koos Bossink
Caroline Velers
en de vele vrijwilligers