Kidsrun 4 september

Kidsrun 4 september

Beste leerlingen, sporters en andere geïnteresseerden! 

Nederland maakt zich op voor een lange aanloop naar het Glazen Huis en Ootmarsum draagt ook dit jaar zijn steentje weer bij. Plaatselijke bekende dj’s zullen van woensdag 31 augustus t/m zondag 4 september in Ootmarsum geld inzamelen voor 8 goede doelen. 

Maar voor het zover is, zullen eerst een aantal dj’s van Glazen Huis Ootmarsum plaats gaan nemen achter de draaitafels. Er zal weer een tent geplaatst worden bij de parkeerplaats bij Cafe de Poort waar de dj’s gedurende een weekend lang hun plaatjes achter elkaar zullen draaien. Om dit evenement kracht bij te zetten zal er zondags een KIDSRUN georganiseerd worden. Hieraan kun jij ook deelnemen! De 8 goede doelen Heemhuis Poorten Frederik Ootmarsum en Stichting Leergeld mogen rekenen op elk 20% van de opbrengst. Daarnaast krijgen de volgende doelen elk 10% van de opbrengst: -Stichting Mooi Leven Huis Tubbergen -Tennisclub Ootmarsum -St. Klaverblad – Avondwandelvierdaagse Ootmarsum -Kinderkroon Lattrop -Stichting Engels ’tuin Ootmarsum -Koningsdag Ootmarsum. 

Wil jij ook in actie komen of steun je deze doelen, loop dan mee! Door simpelweg deel te nemen aan de KidsRun krijgt de actie van het Glazen Huis in Ootmarsum meer aandacht en help je mee. De kidsrun word gehouden op zondag 4 september, startpunt is de parkeerplaats bij Cafe de Poort en begint om 11.00 uur. Er wordt een parcours afgezet tot aan de RK kerk. Je loopt dus ‘een rondje kerk’. 

Bij de KidsRun geldt: meedoen is belangrijker dan winnen. We nemen daarom geen tijd op. Deelname is gratis dus kom met z’n allen! Je kunt alleen meedoen, samen met je broertje of zusje maar ook met je vriendengroep. Opgave vooraf is niet nodig, maar kom wel op tijd. 

De Kidsrun is een initiatief van Het Glazen Huis Ootmarsum te samen met OLC’93. Wanneer je over de finish gaat, krijg je van ons een unieke medaille! Want bij zo’n geweldige prestatie hoort natuurlijk een mooi aandenken. 

Waar: parkeerplaats Oostwal/Marktstraat
Datum: 4 September 2022
Tijdstip: 11.00 uur tot ±12.30 uur
Info: http://www.glazenhuisootmarsum.nl of http://www.olc93.nl

 Categorie                   Starttijd             Afstand

4 jaar en jonger          11.00 uur           240 meter- 1x rondje marktplein

5 en 6 jaar                  11.15 uur           500 meter- 1x rond de kerk

7 en 8 jaar                  11.30 uur           500 meter- 1x rond de kerk

9 en 10 jaar                11.45 uur           800 meter- 2x rond de kerk

11 en 12 jaar              12.00 uur           800 meter- 2x rond de kerk

                 

Geplaatst op 21 jul. 2022

Terug naar overzicht