Nieuws

Terug

Jubileumfestiviteiten nog niet ten einde

We hebben er met z’n allen lang naar uitgekeken. Want ons traditionele Weihnachtsfest bij Heinz moet komende zaterdag de spetterende afsluiting worden van ons zilveren jubileumjaar. En dat wordt het ook; maar in een iets andere context dan de bedoeling was. Want dit feest is nog níet het einde van de jubileumactiviteiten. In het nieuwe jaar komt er nog één feest.  

En wel de presentatie van ons jubileumboek. We hadden dit zaterdag bij Heinz willen doen maar dat lukt niet. Om de simpele reden dat het boek niet op tijd gedrukt kon worden. Maar dat is allesbehalve een ramp. Op deze manier houden we nog iets moois tegoed. Bovendien is het programma bij Heinz al vol genoeg.

Wanneer de presentatie van het jubileumboek precies is, en waar, kunnen we nu nog niet zeggen, maar dat zal ergens in de loop van januari worden. Eén ding is wel zeker: we maken er een waardig evenement van. We brengen iedereen tijdig op de hoogte. 

Bijgaand de officiële uitnodiging voor het Weihnachtsfest van zaterdag bij Heinz. Wij gaan ervan uit dat jullie in grote getale zullen verschijnen.
Tot zaterdag! 

Klik hier voor de route en vergeet niet je reflectiehesje aan te doen voor meer zichtbaarheid en je eigen veiligheid.


Namens de jubileumcommissie,
Alphons Weierink