Jubileumeditie Teutolauf zaterdag 15 oktober 2022

Inschrijving geopend !!

Na twee jaar afwezigheid door corona vindt eindelijk de 25ste editie plaats van de Teutolauf. Al in 2001 waren we met een groep OLC leden aanwezig bij dit evenement in Lengerich in het Teutoburgerwald. Destijds liepen we allemaal de 12 kilometer.

Sindsdien zijn we regelmatig met een paar lopers en soms met grotere groepen present in Lengerich. De inschrijving voor de Teutolauf is 5 mei 2022 gestart. Des te eerder je inschrijft des te lager de kosten. Daarnaast is het een jubileumeditie dus kon het weleens druk worden . Er is ook een maximumdeelname gesteld per afstand, dus wees er tijdig bij.

Er zijn diverse afstanden, dus voor ieder niveau en loopwens zijn er mogelijkheden. Je kunt 6 km, 12,2 km of 29 km lopen. Ook is er de mogelijkheid om de 12,2 km te wandelen. Dus voor ieder wat wils, waarbij natuurlijk de 29 kilometer een flinke uitdaging is door de hoogteverschillen. Maar het prachtige parkoers maakt het een onvergetelijke loopervaring.

Let op, je moet jezelf inschrijven via de website www.tvh1911.de Ga vervolgens naar knop individuele registratie en schrijf je in.

Betaling loopt via een creditcard of SEPA betaling. Bij de SEPA betaling moet je ook een BIC nummer opgeven. Voor de Rabobank is dit RABONL2U en voor de ABN is dit ABNANL2A. Ook de BIC nummers van andere banken zijn makkelijk te vinden via internet.

Als je je hebt ingeschreven, geef dit ook door aan mij, via deze link. Ik kijk vervolgens naar de mogelijkheden voor gezamenlijk busvervoer en een locatie om achteraf een hapje te eten en een drankje te nemen.

Ik informeer jullie via deze site periodiek over de voortgang.

Groeten

Ben Graven

Geplaatst op 13 jul. 2022

Terug naar overzicht