Help mee met de OLC de natuur een handje helpen

Help mee met de OLC de natuur een handje helpen

Waarom zeg ik dit? Omdat we niet alleen lekker hardlopen op het altijd mooie Springendal maar we ook wel eens onze handen laten wapperen. Dat doen we jaarlijks op zogeheten Natuurwerkdagen. Een aantal OLC’ers steekt dan enthousiast een aantal uren de handen uit de mouwen en helpt zo mee aan noodzakelijke werkzaamheden zoals het opschonen van heide.

Dit jaar is deze Natuurwerkdag op zaterdag 5 november Daarom nodig ik jullie uit om mee te doen aan deze Natuurwerkdag. We maken door het jaar heen zo vaak en zo veel gebruik van de faciliteiten van Staatsbosbeheer dat dit een mooie gelegenheid is om wat terug te doen.

Ook het bestuur van de OLC staat hier volkomen achter en roept leden op mee te doen. Het spreekt voor zich dat ik het daar mee eens ben. De Natuurwerkdag begint om 9.00 uur en eindigt rond 15.00 uur. Je mag natuurlijk ok gewoon om 12 uur stoppen zodat je s’middags gewoon aan de training kunt deelnemen.Staatsbosbeheer en ik willen graag van tevoren weten op hoeveel werkers er kan worden gerekend. Dus wie mee wil doen, laat het mij zo snel mogelijk even weten, via fransenginy@hetnet.nl

Overigens wordt er zaterdag 5 november vanaf 15.00 uur ook ‘gewoon’ getraind vanaf de Beekprik.

Geplaatst op 28 okt. 2022

Terug naar overzicht