Nutter marathon: 20 februari

Enige tijd geleden wilden wij ons een doel stellen om de Coronatijd door te komen. Als fanatieke hardlopers hebben wij besloten onze eigen marathon te organiseren, de Nutter marathon! Een marathon in de geest van de huidige Coronatijd. Niet de snelheid, maar het gezamenlijk halen van de eindstreep staat centraal. Alles natuurlijk Coronaproof! Lopen en trainen op gepaste afstand. Na een intensieve trainingstijd met de nodige obstakels (Corona; overheidsmaatregelen; ziekte; blessures; strenge vorst) hopen wij er aanstaande zaterdag klaar voor te zijn.

Velen van jullie weten hoe intensief het lopen van een marathon is en hoe belangrijk support is. Wij willen jullie dan ook vragen om ons te komen supporten. Dit om ons over de moeilijke punten heen te helpen, zodat we gezamenlijk de eindstreep halen. Onze route en de verwachte doorkomsttijden zijn hieronder te vinden.

Route

Doorkomsttijden  

Alvast bedankt voor jullie support! En vergeet niet om rekening te houden met de Corona regels, dus houd 1,5m afstand van elkaar!

André, Gerard, Han, Hans, Jan, Paul, Raymond en Rob

Geplaatst op 17 feb. 2021

Terug naar overzicht