Nieuws

Terug

De Loper nu ook in miniatuur

Sinds de onthulling in september geldt De Loper in toenemende mate als symbool van de Ootmarsumse Lopers Club in het bijzonder en van de loopsport in zijn algemeen. Het kunstwerk van Ruurd Hallema staat op z’n plekje achter de Paardenslenkte in het Springendal of hij er al jaren staat. Eén met de fraaie, omringende natuur. De roestbruine kleur is al bijna zoals hij moet zijn.

Op speciaal verzoek heeft de kunstenaar nu ook een miniatuur gemaakt van De Loper. Om de kosten binnen de perken te houden, zijn er meerdere van gemaakt. Dat is gebeurd in een beperkte oplage van zo’n 20 stuks. De afname was vooraf verzekerd.

De miniatuur-loper is een fraaie kopie geworden van het origineel. Een echte aanwinst voor de bezitter; een collectors-item. Wie er een heeft, is er blij mee. Het is natuurlijk zeer wel mogelijk dat er meer belangstelling is c.q. komt. De kans is daarom groot dat er nog een aantal miniaturen wordt bijgemaakt. Maar eerst moet er een inventarisatie worden gemaakt van de behoefte.

Daarover volgt binnenkort een bericht. Dus denk er alvast rustig over na.

De Loper nu ook in miniatuur