Nieuws

Terug

Bert Borkent organiseert wederom een Trashrun

Wederom organiseert ons OLC lid Bert Borkent in samenwerking met Trashpacker Tijmen Sissing en het ROVA op zaterdag 21 maart a.s. de Trashrun
(opruimloop). Het is prachtig dat dergelijke initiatieven vanuit de vereniging komen en het toont onze maatschappelijke betrokkenheid bij het schoonhouden van onze (loop)omgeving.

Op zaterdag 21 maart gaan we in plaats van een reguliere training op het Springendal de Trashrun doen. Er zijn een 10tal routes van ongeveer 10km bedacht die we met een aantal lopers onder begeleiding van een fietser gaan lopen. Onderweg ruimen we alle rommel op die we tegenkomen op straat en in sloten. In samenwerking met het ROVA zorgen we dat er materiaal aanwezig is om dit veilig en goed te kunnen doen. Ook voor de afvoer nadien zal worden gezorgd.

We verzamelen om 14.45 uur bij de Molen van Oude Hengel in Ootmarsum, zodat we om 15.00 uur direct van start kunnen gaan. Net zoals vorig jaar zal er nadien bij de molen als dank een drankje en een hapje worden aangeboden.

Hoewel we ervan uit gaan dat wederom velen van ons hierbij aanwezig zullen zijn, willen we je toch vragen om je voor  17 maart a.s. op te geven middels dit formulier zodat we weten hoeveel materiaal we moeten organiseren. We hebben minimaal 50 lopers en 15 fietsers nodig. Indien je bent geblesseerd is dit een mooie gelegenheid om je aan te melden als fietser!

Mede namens Bert bij voorbaat al dank voor jullie medewerking!!

 

 

Bert Borkent organiseert wederom een Trashrun