Nieuws

Terug

2e editie Jongkindloop

Naar aanleiding van de oproep van Alphons van vorig jaar heeft wel zijn vruchten afgeworpen! Dit jaar waren we met grote getale afgereisd naar de Jongkindloop. Ik kwam aanlopen ik wist niet wat ik zag.Om 10 .15 uur was het startschot ik kwam na 1 kilometer in een klein groepje terecht met perfect tempo voor mij . Het parcours is mooi vlak zelfde als vorig jaar, alleen dit jaar was de verrassing de nieuwe loopbrug. Die is deze week pas geopend!

Verder liepen we gewoon door na de finish in een tijd van 51 minuten en nog wat seconden. Maar let op het is toch bijna 11 kilometer! Van onze club mocht iemand ook nog op het podium: Lorette Krop wist een derde plek te bemachtigen bij de vrouwen, gefeliciteerd!  Na de koffie kwamen de biertjes op tafel wat vervolgens uitliep op een zeer gezellige ochtend en middag.

Als jullie willen weten hoe de plaatselijke gerechten smaken, dan moet je even Danielle Busscher vragen! Ze kon er niet genoeg van krijgen en heeft zowat elk gerecht geproefd.

Ik zet de Jongkindloop weer in mijn agenda voor volgend jaar! Ik hoop dat er in 2020 nóg meer lopers meegaan en de sfeer proeven van de Jongkindloop!

Voor de uitslagen, klik hier. Uiteraard komen er op korte termijn ook foto's online.

Groet,

Richard Eertman