Nieuws

Terug

Uitnodiging PinksterBBQ zaterdag 8 juni

Beste OLC'ers,

Pinksteren is in aantocht. En dat betekent dus voor de OLC dat er weer eens een festiviteit op het programma staat.

De traditionele Pinksterbarbecue natuurlijk op Pinksterzaterdag 8 juni. Het evenement kent elk jaar zijn eigen verhaal. Wat dat betreft hebben we een hele hoop mooie en goede herinneringen. Maar dat is de OLC eigen. Twee jaar geleden bijvoorbeeld ging het stroomaggregaat van Harry van der Heiden spontaan in vlammen op. Een mogelijk desastreuze bosbrand kon nog maar net worden voorkomen dank zij snel ingrijpen met de brandblusser van Richard van de Bölte.

Maar zo enerverend is de barbecue niet altijd. Wel gezellig zo met z'n allen. Een biertje of en wijntje, een stukje vlees met een lekkere salade en gezellige gesprekken. Dat is zo ongeveer het jaarlijkse recept.

En dat is dit jaar niet anders. We gaan natuurlijk wel eerst trainen om 16.00 uur waarbij een fartlektraining op het programma staat. Tussen 17.00 en 17.30 wordt iedereen geacht terug te zijn bij de Beekprik alwaar de barbecue is ingericht en wordt aangestoken. Uiteraard is iedereen van harte welkom; hoe meer zielen des te maar vreugde zullen we maar zeggen. En altijd is de deelname geheel gratis. Want de volgende OLC'ers trakteren: Paul Zwetsloot, Karel Bökkers, Jos Dijkhuis, Jan Lohuis, Rob Warmes, Lotte/Anne Warmes, Paul Sijtsma, Richard Blankenvoort, Hanko van Giessen, Luc Veldboer, Jan Brandehof, Paul Eertman en Alphons Weierink.

Tot ziens op zaterdag 8 juni!