Nieuws

Terug

TrashRun 22 juni

Dit voorjaar kwam ons OLC lid Bert Borkent met het idee om een Trashrun (opruimloop) te organiseren. Als OLC-bestuur en TC hebben we dit idee meteen omarmt. Het is prachtig dat dergelijke initiatieven vanuit de vereniging komen en het toont onze maatschappelijke betrokkenheid bij het schoonhouden van onze (loop) omgeving.

Op zaterdag 22 juni is het zover. Dan gaan we in plaats van de reguliere training op het Springendal de Trashrun doen. Bert heeft een 7-tal routes van ong. 10 km. bedacht die we met een aantal (liefst 5 a 6) samen met een fietser gaan lopen. Onderweg gaan we dan alle rommel die we tegenkomen op straat en in sloten opruimen. In samenwerking met het ROVA zorgen we dat er materiaal aanwezig is om dit veilig en goed te kunnen doen. Ook voor de afvoer nadien zal worden gezorgd.

We verzamelen om 15.30 uur bij de Stadweide, zodat we om 15.45 uur van start kunnen gaan. Na afloop zal er bij de molen als dank een drankje en hapje door OLC’93 worden aangeboden.

Hoewel we ervan uit gaan dat velen van ons hierbij aanwezig zullen zijn zou het toch mooi zijn als je je middels e-mail wilt aanmelden zodat we weten hoeveel materiaal we moeten regelen. Ook als je als fietser mee wilt doen dit graag even melden.

Aanmelden hiervoor kan bij Jos Dijkhuis. Klik hier om je aan te melden.

Mede namens Bert bij voorbaat al dank voor jullie medewerking!!

Bestuur en TC OLC’93

 

 

 

TrashRun 22 juni