Nieuws

Terug

Nieuws vanuit het bestuur

Op 24 juni jl. hebben wij tijdens de bestuursvergadering besloten dat Lorette Krop de nieuwe secretaris wordt. Zij neemt na de vakantie de taak over van Annelies.

De TrashRun van afgelopen zaterdag was een groot succes; reden voor ons om hier jaarlijks een terugkomend evenement van te maken. Goed voor het milieu en sportief bezig zijn: een goede combinatie!

Wil iedereen, voor zover je dat nog niet gedaan hebt, de OLC enquête invullen voor 1 juli a.s. Klik hier om naar de enquête in te vullen. De uitkomst laten wij uiteraard zo snel mogelijk aan jullie weten.

Zondag 7 juli staat de ontbijtloop op het programma; vanaf dit jaar zal het bestuur het ontbijt bekostigen. Een eigen bijdrage is alleen nodig voor een drankje nadien. Tevens vragen wij alle leden die het afgelopen jaar een marathon hebben gelopen hierbij aanwezig te zijn. Deze lopers worden deze dag in het zonnetje gezet! Dus zorg dat je erbij bent.

Zondag 1 september is de kidsrun tijdens het Glazen Huis. Zet ook alvast 4-5 mei 2020 ( 75 jaar bevrijding) in je agenda. Dan halen wij wederom het bevrijdingsvuur op uit Wageningen. Na de dodenherdenking op 4 mei 2020 vertrekken we gezamenlijk naar Wageningen.

De kledingcommissie is momenteel bezig met offertes voor een veiligheidshesje. Houd de e-mail en de website goed in de gaten; in het najaar inventariseren we hoeveel leden belangstelling hebben bij een veiligheidsjasje.

Rest ons niets meer te zeggen dan: een hele fijne vakantie!

 

Groet,

Het Bestuur