Nieuws

Terug

Het zweefmoment van Carine tijdens de Muhlenlauf

Afgelopen zaterdag 21 september vond de Mühlenlauf plaats in Laar. Met tien man sterk zijn wij naar Laar gegaan. Het was een zonnige warme middag, daarom een extra uitdaging. Vooraf werden de doelen besproken en konden we naar de start. Met gezonde spanning begonnen we!

Marieke, Demi, Wytske en ik liepen onder begeleiding van Jan Brandehof. De eerste drie ronden zouden we 5:30min per km lopen en de laatste ronde kon ieder voor zich het tempo bepalen. Giny Steggink heeft ons fanatiek aangemoedigd en op de foto gezet. Jan heeft ons super begeleid tijdens de loop. Nogmaals bedankt Jan! Tijdens het laatste rondje zijn Wytkse, Marieke en Demi versneld en door de support van Jan heb ik ook een mooie tijd neer kunnen zetten.

Na de finish stond de organisatie klaar met koud alcoholvrij bier! De uitslagen werden ietwat onverstaanbaar bekend gemaakt. Gelukkig was O-L-C goed hoorbaar en wist de organisatie ons te vinden. Thijs Oude Nijhuis had als doel: 5 km onder de 20 min. Thijs heeft zijn doel meer dan bereikt met een tijd van 18:43min! Giny heeft zijn prijs in ontvangst mogen nemen, want Thijs was helaas al weg. Dit gebeurde ook met Korien Heerink. Zij en Patricia namen een frisse douche tijdens haar prijsuitreiking. Zij is de eerste dame van de 10 km geworden, klasse!! Frans Wilbers heeft net als Korien en Thijs ook een mooie prijs naar Ootmarsum weten te slepen met de snelste 10 km in zijn leeftijdscategorie!

Wystke en Marieke zijn ook niet zonder lege handen naar huis gegaan. Zij hebben een ook een mooie prijs binnengehaald door de snelste 10 km neer te zetten in hun leeftijdscategorie, super!

Na de prijsuitreiking hebben we in de zon de derde helft gevierd. Erg gezellig uiteraard, alleen de Bratwurst werd gemist. Deze was al op voordat wij de finish over waren. De organisatie van de Mühlenlauf is al op de hoogte: volgend jaar willen wij toch wel echt Bratwurst! Ondanks dat was er wel genoeg bier en hebben we bij de molen de dag goed afgesloten! Op naar volgend jaar!!

De uitslagen zijn hier in te zien en binnenkort kunnen we de foto's ook bekijken.

Groet,

Carine Graven