Nieuws

Terug

Aanmelding Teutolauf en Laar

De TEUTOLAUF en LAAR zijn in aantocht.

Op zaterdag 19 oktober 2019 vindt weer de prachtige Teutolauf plaats. Je kan er 12 of 29 km hardlopen over een heuvelachtig parkoers in Lengerich. Deze fantastische loop moet je gewoon een keer gedaan hebben. We willen graag peilen hoeveel mensen hieraan mee willen doen. Bij voldoende deelname gaan we een speciaal schema maken als voorbereiding. In het verleden hebben er al veel OLC’ers deelgenomen en zonder uitzondering waren de lopers enthousiast over deze loop.

Dan vindt op zaterdag 21 september 2019 ook weer de zogenaamde “Mühlenlauf” plaats in het plaatsje Laar, over de grens in Duitsland. Dit is een wedstrijd over een vlak en snel parkoers en bij uitstek geschikt om je PR op de 5 km of de 10 km aan te scherpen. Aan deze wedstrijd bewaren onze lopers goede herinneringen, omdat er al veel prijzen zijn weggesleept. Deze loop bevelen we graag aan.

De TC wil graag weten hoeveel belangstelling er is om deel te nemen aan de genoemde wedstrijden. Bij voldoende deelname maken we een specifiek schema in voorbereiding op deze lopen.

Denk er even over na, maar niet te lang! Omdat we over 2 weken willen starten met het schema vragen we je om uiterlijk 19 juli 2019 kenbaar te maken of je mee gaat lopen bij een van deze lopen. (Vergeet niet om wel jezelf in te schrijven bij de betreffende wedstrijd!)

Ga je de uitdaging aan, geef je dan snel op via deze link .

 

Groet,

de TC