25 jarig jubileum

 

Het programma is rond: zilveren OLC gaat in 2018 een heel jaar feestvieren!

 

Langzaam maar zeker begint het te kriebelen. Nog minder dan twee maanden en dan begint voor de OLC het zilveren jubileumjaar. Wat gaan we doen, wat gaat het worden? De antwoorden daarop hebben we. Want het jubileumprogramma is in grote lijnen rond. 

Even de uitgangspunten: we gaan het 25-jarig bestaan het hele jaar luister bij zetten. Daarom hebben we elke maand minimaal één festiviteit. Dat kan een activiteit zijn speciaal voor het jubileum op touw gezet, maar het kan ook een bestaande activiteit/festiviteit zijn waar we een jubileumjasje overheen gooien. Bijvoorbeeld door een traditioneel uitje nieuw leven in te blazen. 

Als jubileumcommissie hebben we na maanden van denken, overwegen, inventariseren en organiseren een klap gegeven op het jubileumprogramma. Dat wil zeggen: het meeste staat vast en de meeste data ook. Hetgeen niet wil zeggen dat we tussen de bedrijven door niet iets extra’s kunnen doen. Hoe dan ook: we willen ons als OLC het hele jaar door laten zien waar dat maar mogelijk is. We willen ons profileren als een sportclub die na 25 jaar niet meer weg te denken is in Twente. We hebben een naam opgebouwd; we zijn een begrip. En dat willen we laten weten ook. 

Naast het activiteitenprogramma introduceren we ook ons jubileumlogo. Dat is geënt op het nieuwe clublogo dat er ook zit aan te komen. Het jubileumlogo is ontworpen door Paul Eertman.  

De aftrap voor het jubileum wordt gegeven op zaterdag 6 januari na de K(r)OSC-Loop. Voor alle leden is dan de speciale jubileum-polo beschikbaar met het speciale jubileumlogo. Bovendien wordt dan ook de nieuwe clubkleding met het nieuwe clublogo uitgereikt. Helemaal in het nieuw dus voor een ongetwijfeld spetterend jubileumjaar dat op vrijdag 15 juni officieel wordt gevierd met een receptie en ’s avonds groot feest voor alle leden. In december sluiten we op gepaste wijze af met vuurwerk en de presentatie van het jubileumboek bij Heinz. 

Maar tussendoor is er nog veel meer. Dat zetten we hieronder even op een rij zodat jullie er in de nieuwe agenda alvast rekening mee kunnen houden. En in dat verband nog een niet onbelangrijke dienstmededeling: we weten dat jullie allemaal graag willen meehelpen om het jubileum tot een onvergetelijk feest te maken. Maak je niet ongerust; we weten iedereen te vinden om de nodige hand- en spandiensten te verlenen bij de organisatie van de festiviteiten. 

De festiviteiten op een rij: 

Januari – zaterdag 6 januari KOSC-loop met aftrap jubileum 

Februari – zondag 4 februari Midwintermarathon Apeldoorn 

Maart – vrijdag 30 maart Goede Vrijdag Event 

April – zaterdag 21 april nostalgische reünie-loop voor leden en vooral oud-leden. 

Mei – vrijdag 4 op zaterdag 5 mei Bevrijdingsloop van Wageningen naar Ootmarsum 

Juni – dinsdag 29 mei tot vrijdag 1 juni deelname Wandelvierdaagse

           vrijdag 15 juni jubileumreceptie met clubfeest

Juli – zondag 1 juli speciale jubileum-ontbijtloop 

Augustus -> vakantie !!

September – zaterdag 1 september tot maandag 3 september OLC Clubweekeinde met mogelijkheid tot deelname aan de Osnabrücker Land Marathon met verschillende gradaties, dus geschikt voor iedereen, ook beginners.

September – zondag 9 september Kids Run tijdens het Glazen Huis Ootmarsum zondagmorgen om 11:00 uur

Oktober – zaterdag 27 oktober om 14.00 uur Oktoberfest-loop voor leden zusterverenigingen uit de buurt 

November – zaterdag 24 november om 14.00 uur Spingendal Culinair

December – zaterdag 15 december om 14.00 uur spetterende afsluiting met vuurwerk en presentatie jubileumboek 

 

Met een vriendelijke groet van de jubileumcommissie: 

 

Alphons Weierink (voorzitter) 

Esther Rikmanspoel (secretaris) 

Robin Veldboer (penningmeester) 

Yvonne Busscher 

Ben Graven 

Hans Oude Rengerink 

Arjan Kuipers